Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Alsin
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Casa din lemn
48000 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Construim case din lemn, prin cea mai actuala si sigura metoda ce se aplica la momentual actual. Preturile aferente unei astfel de constructii se ridica pentru casele cu doua niveluri la 250-300 Euro m/p la cheie (inclus manopera si materiale, fundatie, finisaje, sistem de incalzire) si aproximativ 350 Euro m/p la cheie pentru casele cu un singur nivel. Dispunem de o gama diversificata de proiecte care se pot pune la dispozitia doritorilor.

Casa, este realizata pentru a fi fixata definitiv (casa de acest tip nefiind demontabila) pe fundatia realizata anterior din beton B150 si B200 , elementele prefabricate fiind ancorate in armatura fundatiei conform PTE .

Structura de rezistenta elemente tip sandwich realizate din cherestea de rasinoase in grosime de 120X120mm, ignifugate si tratate fungicid.
Peretii exteriori sunt tip sandwich in grosime de 270mm, avand in sectiune: la exterior :
termosistem100mm, placa OSB 15mm, un strat de 100mm de VATA MINERALA iar la interior o placa de OSB 10mm si placa de RIGIPS . Toate elementele din lemn sunt tratate ignifug si fungicid.

Peretii interiori sunt autoportanti, in dimensiune totala de 160mm, avand in componenta o structura din cherestea de rasinoase in grosime de 120x120mm, placata pe ambele parti cu placi de OSB 10 mm si placi de rigips. Izolatia fonica este asigurata de un strat de 100mm vata minerala.

Planseul este structurat din RIGIPS-12.5 mm, ce acopera GRINZILE -180mm si placate cu placi de OSB-22mm, iar la interior pentru o buna izolatie fonica se incastreaza VATA MINERALA-200mm
Instalatiile interioare: Camerele de baie si bucataria sunt dotate cu instalatii sanitare de alimentare cu apa si canalizare - realizate din PP de 16 si 20 mm ,unde se vor monta toate obiectele sanitare.
Pentru asigurarea unei temperaturi optime in incaperi, se vor monta radiatoare din otel in fiecare camera conf. proiect.

Instalatia electrica va fi realizata cu elemente de protectie la scurtcircuit si suprasarcina cu toate elementele specifice constructiilor din lemn.

Foarte important!

Majoritatea constructorilor de astfel de case, la constructia peretilor exteriori nu aplica pe partea interiorioara placa de OSB-10 mm, aceste placi care consolideaza la un nivel foarte inalt constructia pe termen lung, nu sunt aplicate pe nici o parte a peretilor interiori.

TU esti in masura sa cantaresti fiecare oferta de constructie pe care le detii si sa iei decizia corecta!
Din Gura in Gura